Wednesday, 18 January 2017

JANUARI DARI AKU




Actually tak ada nak dikongsikan sangat petang ni... di sebabkan keadaan hujan beserta kilat aku pun bukalah laptop sekadar melihat perkembangan posting aku kat majalah.com ada juga beberapa respon dari orang luar yang melihat bersungguh untuk membantu.. terima kasih banyak banyak diucapkan.

Dan sempena bulan januari ni aku hadiahkan satu nyanyian penahbah kelebatan hujan dari aku.. sila gunakan earphone untuk dengar ye... malu hehehehe


>>>Misi mencari sesuatu yang hilang

Saturday, 14 January 2017

JOM SMULE

SALAM SEJAHTERA OK memandangkan malam ni tak ada buat apa, so kita layan lah sesuatu yang boleh menghilangkan kebosanan dan keboringan.. ok siapa ada SMULE haaaa angkat tangan!! sesiapa yang ada tu meh ler follow saya taip je zaid_idris nanti ada keluar gambar kak lina pom pom tu saya lah tu.. >>>> nak dijadikan cerita, menyanyi ni mmg one of my hobby lah asal ada free dimana mana sahaja tapi kebiasaan nya dalam kereta tu ibarat studio rakaman bergerak. Lantar lah orang nak tengok aku buat dekk je janji aku dapat sampai kan lagu tersebut dengan pitching dan note yang tepat hahaha. >>> ok nah pada korang yang tak jumpa nak follow aku tu korang clik je link ni Semoga terhibur.....zzzzzzz Thank you.

SELAMAT TAHUN BARU 2017

Salam Sejahtera, Welcome Back !!! 

 Saya Harap Tahun 2017 Akan Memberi Lebih 

Kebahagian, 
Keimanan, 
Kesabaran, 
Ketenangan,
Moga Lebih Dimurahkan Rezeki, 
Lebih Bahagia, 
Lebih Sempurna, 
Lebih Dihargai, 
Lebih Disayangi, 
Diberkati, 
Dirahmati 
Dan 
Lebih Positif Dalam Hidup. 

Siapa Yang Pernah Terbaca Dan Masuk Dalam Blog Saya Sebelum Ini Yes All The Post Has Been Deleted. 

I Don't Know Why?? 

But I Thing Most Of The Post Is About Negative Thing So I Decided To Delete All. Hope This New Post Will Be More Positive And Give More Benefit For Me And For Us. 

***Haaaa Nampak Tak Aku Speaking Not Bad Right? 
Ok Let's Start With The New Chapter. 2017 Wooowwww